Hårvårdsmärket Davines grundades av familjen Bolatti i Italien 1983, och är idag är ett av Europas snabbast växande varumärken som finns representerade i 65 länder. Märket har erövrat världen med sin enkla och modernt tidlösa stil och design, och har dessutom rekryterat flera av de allra främsta inom den globala professionella hårvårdsindustrin.

Davines fokuserar på kvalitet, och satsar på att skapa de allra bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa. Därför används en hög nivå av naturliga ingredienser i deras produkter, vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla. Davines arbetar i symbios med natur och vetenskap, innehåll och stil, människa och kraft.

 


Olaplex är en produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar.

Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik.
Den baseras på en uppfinning som återkopplar och reparerar svavelbryggorna i håret, förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret.

Haritalk det skonsamma sättet att förlänga ditt hår

Denna behandling görs av Maria
 

Vi utför  keratinbehandlingarna och säljer kerasilk control.
Det finns ett sätt att ta farväl av frizzighet och ta tillbaka kontrollen över ditt hår.


Denna behandling görs av Maria


Kerasilk Keratinbehandling ger ett hållbart resultat med ett underbart mjukt och slätt hår i upp till 3-5 månader. 
Hemligheten: högpresterade KeraShapeTechnology. Helt fantastiskt!

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO är ett helt nytt, professionell hudvårdsmärke, som endast säljs via auktoriserade hudterapeuter.

Forskningssamarbetet mellan en av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag, Elizabeth Arden, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis, har resulterat i en ny, banbrytande generation av Cosmeceutical-hudvård: Elizabeth Arden PRO.